Eerste consultatie

60€ - 1u

Tijdens het eerste consult wordt een kennismakingsgesprek gevoerd. Er wordt gevraagd naar jouw voedingsgewoonten, je wensen en verwachtingen. Samen gaan we doelen opstellen om aan die verwachtingen te voldoen. Er is ook de mogelijkheid om een volledige lichaamsanalyse te laten uitvoeren.

Tweede consultatie

40€ - 1u

Tijdens het tweede consult gaan we na of de aanpassingen voor jou haalbaar zijn en waar we moeten bijsturen. Er wordt besproken of het mogelijk is om nieuwe aanpassingen in te voeren. 

Ook hier is er de mogelijkheid om een lichaamsanalyse uit te voeren.

Opvolgconsultatie

30€ - 30 min

Tijdens opvolgconsultaties wordt besproken hoe de aanpassingen in het voedingspatroon verlopen en of er eventueel bijsturing nodig is. 

Je krijgt ook extra info, tips, gerechtjes, ...

Traject 3 maand

300€ 

Wanneer je kiest voor een traject van 3 maand, heb je recht op 8 consultaties na het intakegesprek. 

In de loop van de 3 maand wordt aangeleerd wat een gezonde levensstijl inhoudt, hoe je die bereikt en kan volhouden. 

Je ontvangt 2-wekelijks een volledig uitgewerkt weekmenu en hebt bij elke consultatie de kans om een lichaamsanalyse te laten uitvoeren.

Traject 6 maand

430€

Ga jij voor het traject van 6 maanden? 

Dit is een totaalpakket waarin niet alleen aandacht wordt besteed aan een gezond voedingspatroon, maar ook vele andere factoren die een effect hebben op onze gezondheid, zoals bv. beweging, stress, slaappatroon, positieve mindset, ...

Ook in dit traject ontvang je 2-wekelijks een volledig uitgewerkt weekmenu en kan je bij elke consultatie (vrijblijvend) een lichaamsanalyse laten uitvoeren. Je ontvangt eveneens een volledig op maat uitgewerkt voedingsschema. 

(Gedeeltelijke) terugbetaling via de mutualiteit is mogelijk.

NIEUW: Gratis kennismakingsgesprek!